26 Ιούν Γιαουρτογλυκό ”Banoffee”


Για την καραμέλα:
20gr/1κ.γ φυστικοβούτυρο
80ml νερό
80gr βασιλικούς χουρμάδες ψιλοκομμένους
Για το γιαουρτογλυκό:
120gr γιαούρτι
1 φρυγανιά wasa
50gr μπανάνα
5gr σοκολάτα τριμμένη
Chips μπανάνας (προαιρετικά)
Εκτέλεση
-
Βάζεις όλα τα υλικά για την καραμέλα χουρμά σε ένα αντικολλητικό κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύεις σταδιακά για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί και να πήξει το μείγμα.
-
Σπας την φρυγανιά και την βάζεις σε ένα βάζο, από πάνω προσθέτεις στρώσεις γιαούρτι, μπανάνα και καραμέλα χουρμά.
-
Στο τέλος ρίχνεις την σοκολάτα και τα chips μπανάνας από πάνω και απολαμβάνεις.
Συνταγές
30Σεπ
03Ιούν
03Ιούν
03Ιούν
03Ιούν
03Ιούν
03Ιούν
04Ιούν
04Ιούν
04Ιούν
18Ιούν
23Ιούν
15Ιούλ
08Αυγ
25Σεπ
25Σεπ
25Σεπ
14Οκτ































































































