Γλυκό

Avocado Soft Cookies

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5' / ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 15' / ΤΕΜΑΧΙΑ: 18
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2/5

Avocado Soft Cookies

ΥΛΙΚΑ:
480gr μπανάνες
80gr/ 1τμχ αβοκαντο
200gr χουρμάδες
190gr βρώμη
25gr κακάο
1κ.σ εκχύλισμα βανίλιας
2κ.γ μαγειρική σόδα
1κ.γ κανελα
2κ.σ φυστικοβουτυρο
60gr μιξ σοκολάτες γάλακτος/λευκή/ κουβερτούρα

Εκτέλεση

    1. Προσθέτεις τους χουρμάδες σε ζεστό νερό και αφήνεις για 5΄να μαλακώσουν, στη συνέχεια αφαιρείς το νερό και τους αλέθεις στο multi
    2. Σε ένα μπολ τοποθετείς τις μπανάνες και τα αβοκάντο και τα πατάς με ένα πιρούνι, έπειτα προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύεις με έναν πιρούνι ή με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα
    3. Παίρνεις περίπου 1κ.σ από το μείγμα για κάθε μπισκότο και τοποθετείς σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί
    4. Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 175οC και ψήνεις για περίπου 15-20’ στον αέρα
    5. Όταν είναι έτοιμα, τα αφήνεις να κρυώσουν και τα διατηρείς στο ψυγείο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Συνταγές