19 Ιούν Avocado Soft Cookies


ΥΛΙΚΑ:
480gr μπανάνες
80gr/ 1τμχ αβοκαντο
200gr χουρμάδες
190gr βρώμη
25gr κακάο
1κ.σ εκχύλισμα βανίλιας
2κ.γ μαγειρική σόδα
1κ.γ κανελα
2κ.σ φυστικοβουτυρο
60gr μιξ σοκολάτες γάλακτος/λευκή/ κουβερτούρα
Εκτέλεση
-
- Προσθέτεις τους χουρμάδες σε ζεστό νερό και αφήνεις για 5΄να μαλακώσουν, στη συνέχεια αφαιρείς το νερό και τους αλέθεις στο multi
- Σε ένα μπολ τοποθετείς τις μπανάνες και τα αβοκάντο και τα πατάς με ένα πιρούνι, έπειτα προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύεις με έναν πιρούνι ή με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα
- Παίρνεις περίπου 1κ.σ από το μείγμα για κάθε μπισκότο και τοποθετείς σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί
- Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 175οC και ψήνεις για περίπου 15-20’ στον αέρα
- Όταν είναι έτοιμα, τα αφήνεις να κρυώσουν και τα διατηρείς στο ψυγείο