23 Οκτ Γιαουρτογλυκό


ΥΛΙΚΑ
20gr/ 1 συσκευασία φρουι ζελέ με
γεύση φράουλα με στέβια
300ml κρύο νερό
300ml βραστό νερό
200gr γιαούρτι
5 παγάκια
Εκτέλεση
- Διαλύουμε το περιεχόμενο του φακέλου του ζελέ σε 300ml βραστό νερό, ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά και στη συνέχεια τοποθετούμε τον πάγο στο παγωμένο νερό και το προσθέτουμε στο ζελέ.
- Προσθέτουμε στο μείγμα το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Τοποθετούμε το μείγμα σε 5 μικρά μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν και να σταθεροποιηθεί το μείγμα.
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ [Sassy_Social_Share]
Διατροφική αξία
ανά μερίδα
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
38kcal
ΛΙΠΑΡΑ
0,8g
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ
0,5g
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
1,9g
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ
0,2g
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΙΝΕΣ
1,3g
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
6g