s

Ipsiarum deitis de santis Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel veliauctor aliquenea.

ΓΛΥΚΟ

Γιαουρτογλυκό

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 5’ / ΜΕΡΙΔΕΣ 5
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 2/5

Γιαουρτογλυκό

ΥΛΙΚΑ

20gr/ 1 συσκευασία φρουι ζελέ με
γεύση φράουλα με στέβια

300ml κρύο νερό

300ml βραστό νερό

200gr γιαούρτι

5 παγάκια

Εκτέλεση

  1. Διαλύουμε το περιεχόμενο του φακέλου του ζελέ σε 300ml βραστό νερό, ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά και στη συνέχεια τοποθετούμε τον πάγο στο παγωμένο νερό και το προσθέτουμε στο ζελέ.
  2. Προσθέτουμε στο μείγμα το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Τοποθετούμε το μείγμα σε 5 μικρά μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν και να σταθεροποιηθεί το μείγμα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ [Sassy_Social_Share]

Διατροφική αξία
ανά μερίδα

ΕΝΕΡΓΕΙΑ
38kcal
ΛΙΠΑΡΑ
0,8g
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ
0,5g
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
1,9g
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ
0,2g
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΙΝΕΣ
1,3g
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
6g

Nutrition Tip