15 Μάι Coco Pops


100gr πολύσπορες ρυζογκοφρέτες
112gr/3κ.σ μέλι ή σιρόπι αγαύης/σφενδαμου ή μελάσα
80gr ταχινι ολικής ή φιστικοβούτυρο ή οποιοδήποτε άλλο βούτυρο ξηρών καρπών επιθυμείς
25gr/ 3κ.σ σκόνη κακάο
Εκτέλεση
- Σπας σε χοντροκομμένα κομμάτια της ρυζογκοφρέτες, προσθέτεις όλα τα υλικά και ανακατεύεις μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα
- Απλώνεις το μείγμα σε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα
- Ψήνεις 10’ στον αέρα στους 175οc για να φύγει η υγρασία
- Αφήνεις λίγα λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου να κρυώσει και το αποθηκεύεις σε σακούλα τροφίμων που να κλείνει αεροστεγώς ή σε κάποιο βάζο