29 Απρ Κοτόπουλο με Ρύζι και Ανανά


1/2 κιλό στήθος κοτόπουλο φιλέτο
2κ.σ κάρυ
2κ.σ ελαιόλαδο
2κ.σ τυρί κρέμα
1κ.σ μουστάρδα
200ml χυμό ανανά
4 φέτες ανανά
200gr ρύζι basmati
1 μικρή κονσέρβα καλαμπόκι
Αποξηραμένο σκόρδο και κρεμμύδι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζεις το ρύζι και το καλαμπόκι σε αλατισμένο νερό για 10’ περίπου
- Προσθέτεις τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο στο κοτόπουλο και ανακατεύεις καλά
- Ψήνεις το κοτόπουλο στο αντικολλητικό τηγάνι για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρει χρώμα
- Στη συνέχεια κόβεις σε κομματάκια τον ανανά και τον προσθέτεις στο κοτόπουλο
- Ανακατεύεις το τυρί κρέμα με τον χυμό ανανά και την μουστάρδα σε ένα σέικερ και το ρίχνεις στο τηγάνι με το κοτόπουλο
- Χαμηλώνεις την φωτιά και σιγοβράζεις μέχρι να ομογενοποιηθεί η σάλτσα και να πήξει
- Αφαιρείς από την φωτιά, σερβίρεις με το ρύζι και απολαμβάνεις