29 Μάι Κριθαρότο Μανιταριών


½ κριθαράκι ολικής
1 συσκευασία μανιτάρια μεγάλα
2κ.σ λάδι τρούφας
1 συσκευασία τυρί κρέμα
1 κρεμμυδάκι ξερό
Σκόνη σκόρδου
Σκόνη κρεμμυδιού
500ml νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Τυρί τριμμένο και ρόκα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτεις το ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια και ψήνεις μέχρι να αποκτήσουν χρώμα
- Προσθέτεις το κριθαράκι και ανακατεύεις για λίγα λεπτά
- Στη συνέχεια αλατοπιπερώνεις, προσθέτεις το νερό, αφήνεις να πάρουν μια βράση και έπειτα προσθέτεις το τυρί κρέμα και ανακατεύεις καλά
- Όταν αρχίσει να χυλώνει προσθέτεις το λάδι τρούφας, σκόνη σκόρδου και κρεμμυδιού, ανακατεύεις και αφαιρείς απο τη φωτιά
- Σερβίρεις με λίγο έξτρα τυρί τριμμένο και ρόκα (προαιρετικά)