26 Ιούν Μελιτζάνες με Κιμά & Τυριά


ΥΛΙΚΑ:
4 μελιτζανες φλάσκιες
500gr μαγειρεμένο κιμά
150gr τριμμένο τυρί χαμ.λιπαρών
Λίγο ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
-
- Κόβεις σε φέτες τις μελιτζάνες, απλώνεις λίγο ελαιόλαδο σε κάθε φέτα και ρίχνεις λίγο αλάτι
- Ψήνεις στο φούρνο μέχρι να αποκτήσουν χρυσό χρώμα και προσθέτεις 2 κ.σ από τον μαγειρεμένο κιμά σε κάθε φέτα
- Προσθέτεις από πάνω τριμμένο τυρί, κλείνεις με μια φέτα μελιτζάνας και επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία και για την επόμενη στρώση
- Ψήνεις στο φούρνο στους 200οC για περίπου 30’, μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα