24 Ιούν Σοκολατάκια Γεμιστά


ΥΛΙΚΑ:
30gr φιστικοβούτυρο
5gr μελάσα ή μέλι
10gr bran sticks ή δημητριακά ολικής ή βρώμης χωρίς ζάχαρη
150gr κουβερτούρα υψηλής περιεκτικότητας σε κακάο (>70%)
Εκτέλεση
- Ανακατεύεις σε ένα μπολ τις σταγόνες κουβερτούρας, το φυστικοβούτυρο, τα δημητριακά και το μέλι ή την μελάσα, μέχρι να ομογενοποιηθούν
- Λιώνεις την κουβερτούρα σε μπεν μαρί .
- Παίρνεις μια παγοθήκη ή μια φόρμα για σοκολατάκια και προσθέτεις 1κ.γ κουβερτούρα για να καλύψεις τη βάση
- Τα βάζεις στην κατάψυξη για 10 λεπτά ώστε να σταθεροποιηθεί η κουβερτούρα
- Προσθέτεις ½ κ.γ από το μείγμα και προσθέτεις 1κ.γ κουβερτούρα από πάνω για να το καλύψεις
- Τα ξαναβάζεις στην κατάψυξη άλλα 15 λεπτά για να σταθεροποιηθεί η κουβερτούρα και είναι έτοιμα