23 Ιούν Στραπατσάδα


ΥΛΙΚΑ:
2 αυγά
15gr φέτα χαμ. λιπαρών
1 κ.σ. ελαιόλαδο
5 τμχ/ 650gr ντομάτες
αλάτι, ρίγανη και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ψωμί ολικής άλεσης
Εκτέλεση
- Πολτοποιείς τις ντομάτες στο multi και τις βάζεις σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο
- Ψήνεις μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και να πάρει χρώμα η ντομάτα
- Προσθέτεις τα αυγά, αλατοπιπερώνεις, ανακατεύεις καλά και ψήνεις μέχρι να ομογενοποιηθούν
- Όταν είναι έτοιμα προσθέτεις την φέτα και καταναλώνεις με ψωμί