04 Ιούν Ψαρονέφρι με Σάλτσα Εσπεριδοειδών


500gr ψαρονέφρι
Χυμό απο 2 πορτοκάλια
Χυμό απο 1 λεμονι
5κ.σ μουστάρδα
2κ.γ κορν φλάουρ
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Σκόνη σκόρδου
Δεντρολίβανο
Πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνεις το ψαρονέφρι, προσθέτεις γλυκιά πάπρικα, δεντρολίβανο, σκόνη σκόρδου,ελαιόλαδο και ψήνεις στο αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Παίρνεις το χυμό από δύο πορτοκάλια και ένα λεμόνι, τα ανακατεύεις με 5 κ.σ μουστάρδα και 2 κ.γ κορν φλάουρ και τα ρίχνεις όταν πάρει χρώμα το κρέας.
- Χαμηλώνεις την φωτιά και ψήνεις για λίγα λεπτά ακόμη και μέχρι να <<δέσει>> η σάλτσα.
- Μπορείς να το καταναλώσεις με ρύζι μπασμάτι ή να το προσθέσεις σε ψωμάκι με λαχανικά.