Κυρίως Γεύμα

Ψαρονέφρι με Σάλτσα Εσπεριδοειδών

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 5' / ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 15' / ΜΕΡΙΔΕΣ: 3
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 2/5

Ψαρονέφρι με Σάλτσα Εσπεριδοειδών

500gr ψαρονέφρι
Χυμό απο 2 πορτοκάλια
Χυμό απο 1 λεμονι
5κ.σ μουστάρδα
2κ.γ κορν φλάουρ
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Σκόνη σκόρδου
Δεντρολίβανο
Πάπρικα γλυκιά

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώνεις το ψαρονέφρι, προσθέτεις γλυκιά πάπρικα, δεντρολίβανο, σκόνη σκόρδου,ελαιόλαδο και ψήνεις στο αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
  2. Παίρνεις το χυμό από δύο πορτοκάλια και ένα λεμόνι, τα ανακατεύεις με 5 κ.σ μουστάρδα και 2 κ.γ κορν φλάουρ και τα ρίχνεις όταν πάρει χρώμα το κρέας.
  3. Χαμηλώνεις την φωτιά και ψήνεις για λίγα λεπτά ακόμη και μέχρι να <<δέσει>> η σάλτσα.
  4. Μπορείς να το καταναλώσεις με ρύζι μπασμάτι ή να το προσθέσεις σε ψωμάκι με λαχανικά.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Συνταγές